Decades World Tour 2018 – Osa 5

NW_decades_NA

You can use Google Translator to read this blog in english:

 

<- Siirry edelliseen osaan | Siirry seuraavaan osaan ->

Day 16, 22.3 -18

Vapaapäivä, Niagara Falls, USA

Täällä putouksilla on oltu ennemminkin, silloin tosin Kanadan puolella. Ero on niin kuin yöllä ja päivällä, Kanada vaikutti pieneltä Las Vegasilta, kun taas tämä USA:n puoli on jämähtänyt jonnekin 50-60 luvulle. Ruoho on todellakin vihreämpää tuolla toisella puolella.

1

Todella masentavaa!

Mutta kyllä se täältäkin löytyi se bowling alley! Ja sinnehän se matka vei.

2

Mukaan lähti Tero, Antti, minä ja yllättäjä Ville. Tyyppi vetäisi eka kierroksella luun kurkkuun kaikille, 184 pistettä.

Tällaisella tyylillä se näyttää helpolta:

 

Keilaradan seinällä olevan Hall Of Famen ensimmäisen merkatut tulokset olivat vuodelta 1948. Oli nämä radat ainakin uusittu tuon jälkeen?

 

Day 17, 23.3 -18

Rapids Theatre, Niagara Falls, USA

Ei tämäkään paikka ihan vuosituhannen alussa ole rakennettu, paremminkin ehkä 1900-luvun alkupuolella. Kaunis paikka kuitenkin.

Tässä linkki panoramakuvaan: http://360.io/HBPRdH

Yorkville PA ei saanut kauhean maireaa hymyä kasvoilleni, joskaan ei tämä huonoin ollut tällä reissulla. Paikan äänityyppi oli todella innostunut kuulemaan, mitä mieltä olin heidän 21” subkaiuttimista. Yritin olla poliittisesti korrekti ja sanoin, etten ole ikinä ennemmin kuullut tällaisia kaiuttimia, mikä piti paikkansa. Keikka siitä kuitenkin tuli.

 

Day 18, 24.3 -18

The Agora Theatre and Ballroom, Cleveland

Tämä US-kiertueiden peruspaikka oli kokenut jonkinlaista korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä. Stagen lattia oli päällystetty, salin betonilattia oli tasoitettu ja koko esitystekniikan sähkösysteemin oli uusittu. Manowarilta (?) jääneet sidefillit olivat vielä paikoillaan. Jätimme tälläkin kertaa nuo hirvitykset käyttämättä.

4

Myös koko esitystekniikan sähköistys oli tehty uusiksi, hyvä niin!

Linkki panoramakuvaan: http://m.360.io/mHj4w4

Remontoinnin yhteydessä oli uusittu myös PA ja sen kiinnityspisteet. Paloverhon takia, oli PA:ta jouduttu tuomaan ehkä 1-2m taaemmas. Tämänhän sitten aiheutti suuria ongelmia laulumikronin ja kierron suhteen

Keikka… jne !

 

Day 19, 25.3 -18

Stage Ae, Pittsburgh, Pennsylvania, United States

Kun astuin venuelle sisään, olin aivan varma, että olen ollut täällä keikalla ennemminkin. Paikan äänityyppi tuli paikalle, huomasi kun pääni pyöri ympyrää ja totesi: ” Olet ollut ilmeisesti Columbuksen Stage AE:lla keikalla? Se on tämän paikan vanhempi painos, mutta sisätilat ovat ihan samanlaiset.”

Sitten muistinkin joo, siellä Columbuksessa tuli (jälleen kerran) subbas kysymys päälle. Täällä oli myös se sama vanha jankkaus: Kyllä botnessa tehoa löytyy.

Hengitin syvään!

Keikka alkaa piiiiiitkällä ambient musiikki ”introlla”, jonka jälkeen tulee tiedote, jossa pyydetään mm. sulkemaan puhelimet ja keskittymään keikkaan. Kumma kyllä tämä on tehonnut yllättävän hyvin. Tällä kertaa yleisössä oli nuorehko nainen, joka oli varustautunut oikein useammalla mediatallentimella: 2 puhelinta ja Zoomin nauhuri.

5

Parastahan tässä jutussa oli, että keikka kun loppui, niin löysin tuon Zoomin teipattuna kaiteeseen ja talo oli jo tyhjä. Annoin laitteen turvamiehelle ja eipä mennyt kun minuutti, niin naikkonen tuli kyselemään Zoomiaan. Sittenpä alkoikin tyttöselle sellainen löylytys luvattomasta nauhoittamisesta (klubilla on tähän oma politiikkansa), nauhurista poistettiin kaikki tiedostot ja puhelimetkin tutkittiin, ettei niissä ollut äänitettyä audioa. Neito oli suhteellisen nolona.

 

Day 20, 26.3 -18

Covington, Madison Theater

Erikoispaikka, erikoisroudaus, erikoisPA ja erikoisEQ ja ERIKOISPÄIVÄ!

6

7

EV X-Array, jossa oli jotain todella pahasti pielessä. En jaksanut laiskuuttani mennä tutkimaan päätteitä ja prosessointia vaan annoin Lake LM26:lle kyytiä Smaartin opastuksen mukaan.

Positiivisimpia juttuja koko päivässä oli, että minusta tuli pikkuisen Alma-tytön pappa!!
Kyynelhän siinä papparaiselle tuli, kun näki ensimmäisen lapsenlapsensa (tai oikeastaan kuvia).
En kyllä epäile, etteikö itku tule onnesta myös seuraavien kohdalla.

Huomenna vapaa Kalamazoossa. Villen mukaan tuo paikannimi on ihan niinku Indiana Jonesista elokuvista.

”Indiana Jones ja Kalamazoon aarre”

 

<- Siirry edelliseen osaan | Siirry seuraavaan osaan ->

adminDecades World Tour 2018 – Osa 5

Kommentit 1

  1. Kasettijäbä

    Olikohan tää ”nuorehko nainen” se yks piuhajäbä, mikäs se nyt olikaan, Ahosen Kimi tai joku sellanen? Sil on ollu taipumusta samantyyppiseen toimintaan, olen kuullut…

    Onnea papalle! Mahtavan papan on likka itelleen lotonnu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *